EKOTEX

Onze circulaire verf-en behangsystemen zijn als eerste in de wereld C2C Gold gecertificeerd, zijn luchtzuiverend, gezond en veilig, nemen CO2 op, zijn antistatisch, besparen energie en versterken de binnenwanden waardoor er minder mechanische beschadigingen optreden, een langere onderhoudscyclus mogelijk is en bespaart een aanzienlijke hoeveelheid CO2. Als alle binnenwanden in NL worden geschilderd met onze C2C circulaire verfsystemen besparen wij meer dan 60.000 Ton CO2. Ook zijn de behang en verfsystemen 100% recyclebaar, waardoor er geen afval meer is, en verfafval wordt altijd verbrand, minimaal 5.000.000 kg per jaar in NL. nergens voor nodig als onze systemen worden toegepast. Ook als C2C afwerking op ondergronden als Ecor en gipskartonplaten. Het hele systeem is dan recyclebaar. De verfsystemen hebben een negatieve CO2-footprint.

Marieke Den Nijs