Hero Balancer

Wij voegen intelligentie toe aan grootschalige verwarmingssystemen. Dit doen wij met een klein kastje die we koppelen aan het verwarmingssysteem die aan de hand van kunstmatige intelligentie de instellingen van het verwarmingssysteem iedere 5 minuten update.

Read More
Marieke Den Nijs
Regenwaterplan

Met het Regenwaterplan bieden we woningen, gebouwen en scholen advies over regenwater dat op dak en terras of plein voor overlast zorgt bij gemiddelde en zwaardere buien zoals deze tegenwoordig steeds regelmatiger vallen.

Read More
Marieke Den Nijs
EKOTEX

Onze circulaire verf-en behangsystemen zijn als eerste in de wereld C2C Gold gecertificeerd, zijn luchtzuiverend, gezond en veilig, nemen CO2 op, zijn antistatisch, besparen energie en versterken de binnenwanden

Read More
Marieke Den Nijs
Samen van het aardgas af

We leggen een buurtwarmtenet aan dat wordt gevoed met duurzame lokale biomassa en eventueel ook met restwarmte van bedrijven uit de buurt (zoals bijvoorbeeld van de twee supermarkten die tussen de schoolgebouwen in liggen).

Read More
Marieke Den Nijs
SunMotion Solar

De afgelopen jaren lag de focus van de zonne-energieindustrie vooral op het efficiënter maken van zonnepanelen, de komende jaren zal het steeds meer gaan over wat je met zonnecellen kunt doen.

Read More
Marieke Den Nijs
The Gamer

Ons duurzame, interactieve, slimme speeltoestel nodigt uit tot meer bewegen, en middels lespakketten in 2019 ook tot zelf programmeren en tot bewust omgaan met energie.

Read More
Marieke Den Nijs